TOLSEN TOOLS 87258 Masina de insurubat cu impact

TOLSEN TOOLS 87258 Masina de insurubat cu impact

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse TOLSEN TOOLS: TOLSEN TOOLS Masina de insurubat cu impact

TOTAL TIWLI2001 Masina de insurubat cu impact de la 666,93 RON TOTAL TIWLI2001 Grand AG-21UBL/PRO Masina de insurubat cu impact de la 437,00 RON Grand AG-21UBL/PRO HECHT 1256 Masina de insurubat cu impact de la 333,00 RON HECHT 1256 TOOLCRAFT ASS-900 Solo Masina de insurubat cu impact 489,00 RON TOOLCRAFT ASS-900 Solo

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Cu acumulator
Tensiune acumulator 20 V
Cuplu 300 Nm
Numar rotatii pe minut 2500 rpm
Rata de impact 3000 bpm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Masina de insurubat cu impact fara fir cu 2 baterii Li-ion 2.0Ah Brushless, 1/2"", MP20V Industrial - Tolsen  
Putere și precizie se îmbină în masina de insurubat cu impact fara fir MP20V Industrial de la Tolsen! Aceasta masina de insurubat profesionala este echipata cu o tehnologie avansata de motor fara perii ce ofera o putere puternica si o viteza mare, dar fara a sacrifica greutatea sau dimensiunea. Cu o gama variata de caracteristici si accesorii avansate, aceasta masina de insurubat este ideala pentru aplicatiile profesionale si de bricolaj.    Caracteristici:
  • Portpi ulita patrata: 1/2""
  • Viteza fara incarcare: 0-2500/min
  • Rata de impact: 0-3000ipm
  • Cuplu maxim: 300 Nm
  • Motor fara perii
  • Aprobare CE
  • Baterie Li-Ion
  • Reglare electronica a vitezei
  • Funcția de inversare
  • Cuplu variabil
  • Indicator LED de alimentare a bateriei
  • Lumina LED integrata
  • Carlig de curea
Include:
    < li>2 pachete de baterii 2.0Ah
  • 1 incarcator de baterii: 220-240VAC 50/60Hz, Europlug, incarcare rapida 1 ora
Produsul vine intr-o geanta din canvas cu cutie de culoare. Deschideți-vă drum către putere, versatilitate și confort cu noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V. Această gamă include o serie de unelte, inclusiv mașini de găurit, șurubelnițe cu impact și ferăstraie, toate fiind alimentate de o platformă comună de baterii cu ioni de litiu. MP20V oferă utilizatorilor libertatea și flexibilitatea necesare pentru a aborda orice proiect fără constrângeri. Proiectate pentru durabilitate, fiabilitate și accesibilitate, uneltele Tolsen MP20V sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt produse în conformitate cu standardele stricte de calitate, astfel încât să poată rezista celor mai dificile condiții de lucru. Indiferent dacă sunteți un pasionat de bricolaj sau un profesionist, noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.